Avoimet työpaikat

Julkaisemme tällä sivulla avoimia hiihtokoulupaikkoja. Jos teidän hiihtokouluun rekrytoidaan, voit ilmoittaa avoimen paikan tiedot alla olevalla lomakkeella ja julkaisemme sen täällä sekä jaamme some-kanavissamme.


Sveitsin hiihtokeskus, Hiihtokoulu Sveitsi, Hyvinkää

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme palkitussa lähirinteessä Hyvinkäällä? Etsimme koulutettuja, aktiivisia hiihdonopettajia kausi- ja keikkatöihin.
"Vuoden teko 2021" - valintaraati kiitteli innostuneen yhteisömme asiakaspalvelua, panostusta suorituspaikkoihin sekä etenkin keskuksen kehityshalua ja -kykyä. Kesän aikana uudistimme rinneprofiileitamme. Olosuhteet hiihdonopetukselle ovat nyt mukavasti kehittyneet. Koulutamme tulevalla kaudella myös uusia lumilajien ohjaajia. Jos tiedät opetustyöstä innostuneita ja siihen sopivia henkilöitä, vinkkaa siitä. Rekrytointimme on käynnissä. Jäämme odottamaan yhteydenottoasi viimeistään 1.11.2021. 

Lajit Suksi ja lautaopettajia
Kausipaikka vai osa-aikainen Kausi- ja keikkatyöntekijät tervetulleita innostuneeseen joukkueeseemme. Arkisin Werneri-kursseja ti - to iltaisin, viikonloppukursseja ja yksityistunteja kysynnän mukaan. 
Koulutustaso ja kielet Ohjaajakoulutus minimivaatimus, lisäkurssit nähdään isona etuna ja palkanmaksuperusteena. Kielitaito on plussaa (englanti, ruotsi) 
Palkkaus Hiihtokeskus TES mukainen, koulutus ja kokemus, päivystystunneista maksetaan erikseen. Myös mahdollisuus laskuttaa oman yrityksen kautta.
Yhteydenotot ja tiedustelut Lisätiedot: Sari Tollet, 0400 418858
hiihtokoulu@sveitsinhiihtokeskus.fi 
https://sveitsinhiihtokeskus.fi/hiihtokoulu/

Ilmoita avoin työpaikka

Kuvaile mahdollisimman tarkasti paljonko työtunteja on tarjolla ja mihin aikaan, arkena, viikonloppuna, iltaisin
Sähköpostiosoite, puhelinnumero, johon hakemukset ja tiedustelut