Alppihiihdon opettajakurssi

Kurssin tiedot

Kurssi

Alppihiihdon opettajakurssi

Ajankohta

17.02.2022 - 20.02.2022 +
03.03.2022 - 06.03.2022

Sijainti

Ounasvaara, Rovaniemi

Hinta

450 €

Info

Alppihiihdon opettajakurssi on tarkoitettu hiihdonohjaajille, jotka ovat käyneet SHOry:n alppihiihdon ohjaajakurssin tai SHKY:n ohjaaja kurssin+ SHOry:n siltaopinnot. Ohjaajakurssin jälkeinen opetusharjoittelu (25h), sekä SPR:n EA-1 -kurssi (tai vastaavat tiedot ja taidot) pitää olla suoritettuna, jotta voi osallistua opettajakurssille. Koulutus lisää valmiuksia ja syventää taitoa toimia hiihdonopettajana jatkotasolla. Opettajakurssin pääsyvaatimuksena on Ohjaajakurssin lajitaidon näytöstä arvosana vähintään kaksi.

Opettajakurssin testit läpäisseet ja SHOry:n jäsenet ovat auktorisoituja hiihdonopettajia Suomessa. Opettajakurssin jälkeen on suoritettava opetusharjoittelu (25h) hiihtokeskuksessa, ennen kuin voi osallistua jatkokurssille (Taso 3/ ISIA)

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja mahdollisen kurssimateriaalin. Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän 10.3.2022 jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti Santasport Lapin urheiluopistolle. Kurssi järjestetään yhteistyössä Santasport Lapin urheiluopisto, Ounasvaaran ja SHOry:n kanssa. Opetus on suomenkielistä.

Lisätiedot ja kurssin ohjelma: https://santasport.fi/tekemista-kokemista/alppihiihdon-opettajakurssi-17-2-6-3/

Tiedustelut

Teo Jeskanen 0407106381
teo.jeskanen@santasport.fi