Kiinnostaako hallitustyöskentely?

SHOry:n hallituksesta äänestetään vuosittain vuosikokouksessa. Tänä vuonna vuosikokous pidetään lauantaina 6.11.2021 verkkokokouksena, joten osallistuminen on erittäin helppoa.

SHOry:n hallituksessa on kuusi jäsentä, joista yksi on puheenjohtaja (tällä hetkellä Timo Welsby) ja yksi varapuheenjohtaja (tällä hetkellä Ökö Heikkala). Hallituskausi on kaksi vuotta ja vuorovuosittain erovuorossa on kaksi tai neljä hallituksen jäsentä. Tänä vuonna erovuorossa ovat Timo Welsby, Ökö Heikkala, Pepe Vanninen ja Tommi Laitervo. Tommi on ilmoittanut, ettei ole enää käytettävissä hallitustehtäviin, ja muut kolme ovat ilmaisseet halukkuutensa jatkaa, jos vuosikokous niin valitsee.

Tarjolla on siis vähintäänkin yksi paikka hallitukseen, joten pyydämme innokkaita ilmoittautumaan ehdolle 21.10. mennessä meilillä shory@hiihdonopettajat.fi. Mukaan kannattaa kirjoittaa pari riviä siitä miksi hallitustyö kiinnostaa ja mitä annettavaa sinulla olisi yhdistykselle. Mukaan voi halutessaan liittää kuvan ja vaikka videotervehdyksenkin. Ehdokaslista esittelyineen jaetaan jäsenille vuosikokouskutsun liitteenä pe 22.10.

Ehdokkaiden olisi hyvä myös varautua olemaan linjoilla kokouksessa ja esittäytymään, mutta poissaolo sieltä ei ole este valituksi tulemiselle. Valittavan ehdokkaan tulee olla SHOry:n jäsen, eli jäsenmaksut ajan tasalla (voi varmistaa Sallalta, jos epäilyttää).