Alppihiihdon ja lumilautailun opettajakurssit

 

Opettajakurssin pääsyvaatimuksena on Ohjaajakurssin testeistä taitoarvosana vähintään kaksi. Ohjaajakurssin jälkeinen  opetusharjoittelu (25h), sekä SPR:n EA-1 -kurssi pitää olla suoritettuna, ennen kuin voi jatkaa opintiellä Opettajakurssille.

Opettajakurssi, kurssin kesto 9 päivää:

Painopiste on kyseisen lajin jatkotason taidoissa. Opettajakurssin testit läpäisseet ja SHOryn jäsenet ovat auktorisoituja hiihdonopettajia Suomessa. 

Kurssit järjestetään Kainuussa, Vuokatin huippu rinteissä. Opettajakurssin hinta Shory:n jäsenille 825€, muille 925€. Jäseneksi voi liittyä ohjaajakurssin käytyään.


Ilmoittaudu mukaan kurssille

Alppihiihdon opettajakurssit:

Lumilautailun opettajakurssit:

Tutustu kurssien sisältöön:

Kurssipaikat

Täytetään hakuajan puitteissa hakeneiden kesken siten, että ensisijaisesti kurssille hyväksytään ne, joilla on hiihtokoulupaikka, toissijaisesti ne, joilla on auktorisoidun hiihdonopettajan suositus ja kolmanneksi ne, joilla ei ole kumpaakaan edellämainituista. Mikäli vapaita paikkoja jää, niitä täytetään myös hakuajan päätyttyä. Ole hyvä ja tutustu yleisiin maksu ja peruutusehtoihin ennen hakemuksen täyttämistä.

Koulutusputki jatkuu

Opettajakurssin jälkeen on suoritettava opetusharjoittelu (25h) hiihtokeskuksessa, ennen kuin voi osallistua Jatkokurssille. Jatkokurssin painopiste on laji- sekä opetustaidon kehittämisessä sekä soveltavan hiihdon opetuksessa.

Lisätietoja:
Vuokatin Urheiluopisto
Vuokatintie 22
88610 VUOKATTI
shory@hiihdonopettajat.com

Jussi Räihä p. 0440 677 820
jussi.raiha@vuokattisport.fi