Alppihiihdon ja lumilautailun ohjaajakurssit

Koulutusputki hiihdonopettajaksi aloitetaan alkeis- ja perustason taitoihin painottuvasta ohjaajakurssista, jolle jokaisen hiihdonopetuksesta kiinnostuneen on helppo tulla. Alppihiihtäjille ja lumilautailijoille on omat opintopolut.  Kurssille hyväksymisen edellytyksenä on hyvä lajikohtainen taito ja 18 vuoden ikä. Jokainen osallistuja voi suunnitella jatkokouluttautumisen omien kykyjen ja tarpeiden mukaisesti. SHOry:n ohjaajakurssin suoritettuaan voi toimia oman lajin hiihdonohjaajana osana hiihtokeskuksen palveluntarjontaa.

hiihdonopettajien kouluttaja työssään.

Alppihiihtäjille ja lumilautailijoille on omat opintopolut.

Ohjaajakurssi, kurssin kesto 8 päivää:

Painottuu alkeis- ja perustason taitojen opetukseen asiakaslähtöisesti. Ohjaajakoulutus tarjoaa valmiudet toimia rinnehiihtokeskuksessa asiakaspalvelukykyisenä, turvallisuusnäkökulmat huomioivana motoristen taitojen opettajana.


Ilmoittaudu mukaan kurssille

Alppihiihdon ohjaajakurssit kaudella 20-21:

  • 28.11.-5.12., Levi, Ilmoittaudu tästä
  • 13.12.-20.12., Vuokatti, Kurssille ilmoittautuminen avautuu pian
  • 27.12.-3.1., Vuokatti, Kurssille ilmoittautuminen avautuu pian
  • 14.1.-17.1. + 28.1.-31.1., Vuokatti, Kurssille ilmoittautuminen avautuu pian
  • 11.4.-18.4., Vuokatti, Kurssille ilmoittautuminen avautuu pian

Lumilautailun ohjaajakurssit:

  • 28.11.-5.12., Levi, Ilmoittaudu tästä
  • 3.12.-6.12., Vuokatti, Kurssille ilmoittautuminen avautuu pian
  • 27.12.-3.1., Vuokatti, Kurssille ilmoittautuminen avautuu pian
  • 11.4.-18.4., Vuokatti, Kurssille ilmoittautuminen avautuu pian

Koulutusputki jatkuu

Ohjaajakurssin jälkeen on suoritettava opetusharjoittelu (25h) hiihtokeskuksessa. SPR:n EA-1 -kurssi pitää olla suoritettuna, ennen kuin voi jatkaa opintiellä Opettajakurssille. Opettajakurssin pääsyvaatimuksena on Ohjaajakurssin testeistä taitoarvosana vähintään kaksi. Opettajakurssin painopiste on kyseisen lajin jatkotason taidoissa. Opettajakurssin testit läpäisseet ja SHOryn jäsenet ovat auktorisoituja hiihdonopettajia Suomessa.

Liity SHOry:n jäseneksi

Ohjaajakurssin jälkeen olet oikeutettu liittymään Shory:n jäseneksi. Jäsenenä varaat Opettajakurssin halvemmalla, maksat hissilipuista vähemmän ja nautit lukuisista muista jäseneduista. Katso kaikki jäsenedut.