Moduulit

SHOry:n koulutusjärjestelmään kuuluu 4 pv:n mittaisia moduuleja. Kansainvälisen hiihdonopettajaliiton ISIA-Stamp tason jäsenyyden  saavuttaakseen on suoritettava vähintään 2 moduulia, joista lumiturvallisuuskurssi Finlav Pro 1 + pelastuskurssi on pakollinen.

Moduulit, kesto 4 päivää:

Moduulien avulla hiihdonopettaja voi syventää ja päivittää omaa osaamistaan. Moduuli voi myös toimia ISIA-jäsenyyden ylläpitävänä kurssina.


Moduulit kaudella 20-21:

Alppihiihto freestyle:

Lumilauta freestyle:

Ratalasku:

Maastohiihto:

Telemark 1:

Telemark 2:

Soveltava alppihiihto:

Tutustu kurssien sisältöön:

Lumiturvallisuus-moduulit

Suomen Hiihdonopettajat ry tukeutuu lumiturvallisuuskoulutuksissa Suomalaiseen FINLAV -koulutusjärjestelmään. Lumiturvallisuuskurssien sisältö koostuu lumiturvallisuuden ja lumiturvallisuusvälineistön käytön teoriasta sekä tunturiolosuhteissa toteutettavista käytännön harjoitteista. Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot ja taidot- tunnistaa ja ymmärtää lumivyöryn riskitekijät vyöryherkillä alueilla sekä käyttää lumiturvallisuusvälineitä oikein ja tehokkaasti pelastustilanteessa.

ISIA:n Stamp tasolle tulee olla suoritettuna FINLAV Pro 1 + pelastuskurssi ja ISIA Card tasolle edellä mainitut sekä FINLAV Pro 2 -kurssit. Lisätiedot sekä ilmoittautumiset.

Osallistuminen

SHOry kouluttaa lumiliikunnan ohjaajia ja opettajia asiakkaan tilauksesta. Koulutus järjestetään alueellisena toteutuksena tilaavan asiakkaan toiveiden mukaisesti, toivottuna ajakohtana. Osallistujat ilmoittautuvat koulutukseen kurssin tilaajalle, joka hoitaa käytännön järjestelyt.