Alppihiihdon ja lumilautailun jatkokurssit

 

Opettajakurssin jälkeen on suoritettava opetusharjoittelu (25h) hiihtokeskuksessa, ennen kuin voi osallistua Jatkokurssille. ISIA-jösenvaatimuksena on Jatkokurssin suorittaminen harjoitteluineen.

Jatkokurssi, kurssin kesto 9 päivää:

Painopiste laji- sekä opetustaidon kehittämisessä ja soveltavan hiihdon opetuksessa.

Kurssit järjestetään Kainuussa, Vuokatin huippu rinteissä. Jatkokurssin hinta Shory:n jäsenille 825€, muille 925€. Shory:n jäseneksi voi liittyä ohjaajakurssin käytyään.


Ilmoittaudu mukaan kurssille

Alppihiihdon jatkokurssit:

Lumilautailun jatkokurssit:

Tutustu kurssien sisältöön:

Kurssipaikat

Täytetään hakuajan puitteissa hakeneiden kesken siten, että ensisijaisesti kurssille hyväksytään ne, joilla on hiihtokoulupaikka, toissijaisesti ne, joilla on auktorisoidun hiihdonopettajan suositus ja kolmanneksi ne, joilla ei ole kumpaakaan edellämainituista. Mikäli vapaita paikkoja jää, niitä täytetään myös hakuajan päätyttyä. Ole hyvä ja tutustu yleisiin maksu ja peruutusehtoihin ennen hakemuksen täyttämistä.

Koulutusputki jatkuu

Jatkokurssin jälkeen on suoritettava opetusharjoittelu (25h) hiihtokeskuksessa. ISIA-jäsenyysvaatimuksena on Jatkokurssin suorittaminen harjoitteluineen. Opintopolku jatkuu koulutusohjelmaan kuuluvilla 4 pv:n mittaisilla moduuleilla. Kansainvälisen hiihdonopettajaliiton ISIA-Stamp tason jäsenyyden  saavuttaakseen on suoritettava vähintään 2 moduulia, joista Lumiturvallisuus on pakollinen. Valittavissa olevat moduulit: Alppihiihto freestyle, Lumilauta freestyle, Ratalasku, Telemark, Maastohiihto, Soveltava alppihiihto, FINLAV Lumiturvallisuus I ja II sekä Kouluttajamoduuli.

Lisätietoja:
Vuokatin Urheiluopisto
Vuokatintie 22
88610 VUOKATTI
shory@hiihdonopettajat.com

Jussi Räihä p. 0440 677 820
jussi.raiha@vuokattisport.fi