LUMILEIRI 

Lumileireiksi kutsutaan kaikkia SHOryn koulutuksia, jotka eivät ole moduuleja tai pitkiä kursseja. Lumileiri soveltuu hyvin hiihtokoulujen säännölliseksi taitoja ja tietoja ylläpitäväksi koulutusmuodoksi. Yleisimmin lumileiri on esim. viikonlopun mittainen, mutta pituus, sisältö ja ohjelma voidaan räätälöidä täysin tilaajan tarpeiden mukaan. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi hiihdonohjaaja- tai opettajapätevyyttä. Lumileireillä, joilla päivitetään ISIA-jäsenyyttä, tulee koulutuspäivän kesto olla vähintään viisi (5) tuntia. Koulutuksesta vähintään 2/3 on tapahduttava lumella. Saatuasi vahvistuksen koulutuksesta, voit sopia tarkemmin aikataulusta ja käytännön järjestelyistä suoraan nimetyn kouluttajan kanssa.

MODUULI

SHOry järjestämät moduulit ovat neljän päivän mittaisia. Kaudella 20-21 moduulien teemat ovat:

  • Taito-moduuli (alppihiihto/lumilautailu)
  • Soveltava-alppihiihto
  • Ratalasku (alppihiihto)
  • Freestyle (alppihiihto/lumilautailu)
  • Maastohiihto
  • Telemark 1 ja 2 

Koulutukseen osallistuminen ei vaadi hiihdonohjaaja- tai opettajapätevyyttä. Saatuasi vahvistuksen koulutuksesta, voit sopia tarkemmin aikataulusta ja käytännön järjestelyistä suoraan nimetyn kouluttajan kanssa.

PITKÄT KURSSIT

Kaikki SHOry:n koulutusjärjestelmän koulutukset (ohjaaja-, opettaja- ja jatkokurssi) ovat tilattavissa tilaajan valitsemaan hiihtokeskukseen. Opettaja- ja jatkokurssissa rinnekeskuksen korkeuserossa voi olla vaatimuksia kurssin pidolle. Ohjaajakoulutuksia voidaan järjestää kaikissa hiihtokeskuksissa. 

Kauden 20-21 pitkät kurssit ovat kahdeksan (8) päivän mittaisia ja niiden sisältö ja aikataulu on SHOry:n määrittelemä. Sisältö on kansallisen koulutusjärjestelmän mukainen. Saatuasi vahvistuksen koulutuksesta, voit sopia tarkemmin aikataulusta ja käytännön järjestelyistä suoraan nimetyn kouluttajan kanssa.